Suomen Ruotsalaisen Kansanpuolueen Inkoon paikallisosasto perustettiin v. 1906. Sillä on noin 250 jäsentä ja se on näin ollen RKP:n suurimpia paikallisosastoja läntisellä Uudellamaalla. Inkoossa toimii myös RKP:n naisjärjestön (Svenska Kvinnoförbundet) paikallisosasto sekä RKP:n nuorisojärjestön (Svensk ungdom eli SU) paikallisosasto.

Inkoon RKP:llä on hallussaan 15 paikkaa 27-paikkaisessa kunnanvaltuustossa. RKP:llä on 5 paikkaa kunnanhallituksessa (jossa yhteensä 9 paikkaa) ja lisäksi paikkoja kaikissa kunnan lautakunnissa. RKP:llä on tällä hetkellä hallussaan kunnanvaltuuston puheenjohtajan ja kunnanhallituksen puheenjohtajan paikat.

Inkoon RKP:n paikallisosaston hallituksen yhteystiedot 2018

Kaj Karlstedt, pj. 040 869 8352 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
                   , varapj.    
Eivor Björklöf, siht. 040 579 1854 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Åsa Sjöberg-Backman 046 891 2190 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Anders Wickström

040 555 3884 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Marie Bergman-Auvinen, varainhoitaja ja jäsensihteeri 050 336 3379 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Patricia Wessman 040 593 6132 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Svenska kvinnoförbundet i Ingå r.f.

Hallituksen yhteystied

 

 

 

 

 

 

 

 

       

     

 

 

     
       
       
       
       

Tue meitä

Haluaisitko tukea toimintaamme? Voit tukea meitä antamalla taloudellista tukea tai esim. auttamalla meitä erilaisten tehtävien ja tilaisuuksien kanssa. Jos haluat osallistua toimintaamme ja auttaa meitä, ota yhteyttä paikallisosaston hallituksen jäseneen.

Kunnallisvaaliehdokkaan vaalirahoitusta sääntelee laki ehdokkaan vaalirahoituksesta.

Velvollinen tekemään ilmoituksen vaalirahoituksesta on kunnallisvaaleissa valtuutetuksi ja varavaltuutetuksi valittu. Vaalirahoitusilmoitus on tehtävä valtiontalouden tarkastusvirastolle kahden kuukauden kuluessa vaalien tuloksen vahvistamisesta. Sellaisesta vaalirahoitustuesta (esim. vaalimainos), joka ei ylitä 800 euroa ja jonka ehdokas on saanut yksityishenkilöltä, ehdokkaan ei tarvitse ilmoittaa antajan nimeä vaalirahoitusilmoituksessa. Tämä ei kuitenkaan koske yrityksiä.

Tule jäseneksi

Oletko kiinnostunut Inkoon tulevaisuudesta ja haluat olla mukana vaikuttamassa siihen? Liittymällä Inkoon RKP:n jäseneksi varmistat tämän mahdollisuuden. Silloin sinulla on suora yhteys kunnan suurimpaan puolueeseen ja sen sitoutuneisiin ja kokeneisiin poliitikoihin valtuustossa, kunnanhallituksessa, lautakunnissa ja johtokunnissa. Kaikki nämä henkilöt toimivat kunnan ja sen asukkaiden parhaan puolesta. Päivittäisessä poliittisessa työssä tarvitaan myös uusia ideoita ja uutta ajattelua. Ehkä sinä voisit auttaa meitä siinä?

Liity jäseneksi täyttämällä ja lähettämällä alla oleva kaavake.

Vuoden 2018 jäsenmaksu on 15 euroa. Jäsenetuna saat lehden Medborgarbladet, joka ilmestyy 5 kertaa vuodessa.